50. YIL KUTLAMA YEMEĞİMİZİ, MESLEKTAŞLARIMIZIN YOĞUN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRDİK

Erzincan Barosu 50. Yıl Kutlama Yemeği, meslektaşlarımızın yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Özlediğimiz, eğlendiğimiz, unutamayacağımız ve çokça mutlu olduğumuz bir gün geçirdik.

Birbirimize karşı sevgi, saygı ve dayanışmaya en çok ihtiyacımız olduğu dönemde; sohbet, kaynaşma ve dostluk duygularının ön planda olduğu, keyifli ortamda bir aradaydık.

Baro Başkanımız Av. Adem Aktürk açılış konuşmasında;

“Erzincan Barosu'nun 50. yılı kutlu olsun.

Kurulduğumuz günden bu yana, Cumhuriyet değerlerine bağlı olarak hukukun üstünlüğü ve insan haklarını savunduk; adalet, eşitlik, yargı bağımsızlığı, demokrasi ile temel hak ve özgürlükler için mücadele ettik.

Avukatlık mesleğini geliştirmek, meslek düzenini, ahlâkını ve saygınlığını sağlamak; meslek sorunlarımıza çözüm üretmek için var gücümüzle çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz.

Daha nice kuruluş yıl dönümlerinde bir arada olmak temennisiyle herkese saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz." Dedi.

Avukatlık mesleğinde 20 yılını dolduran meslektaşlarımıza  “Verdikleri emekler ve hukukun üstünlüğü mücadelesine katkıları” nedeniyle berat ve plaketleri takdim edildi.

Av. Zülfü Erdoğan Öztürk’e 27 Nisan 2024 Cumartesi günü Ankara’da, Avukat İçin de Adalet mitingine katıldığı, meslek onurumuzu ve emeğimizi savunduğu için teşekkür edilerek “Onur Plaketi” verildi.

Yönetim kurulu üyelerimize görev yaptıkları süre boyunca emekleri için teşekkür edilerek plaketleri verildi.

Yemek ve çeşitli ikramlarla devam eden gala gecesinde, Baromuzun 50. kuruluş yıl dönümü pastası kesildi.

Fabrika Müzik gurubunun muhteşem performansı eşliğinde “Sonbahara Merhaba Konseri” düzenlendi.

Bu güzel günü unutulmaz kılmak adına; anı köşesi oluşturduk, meslektaşlarımızın resimlerini çektirerek, o an basımını yaptırıp çerçeveli şekilde kendilerine hediye ettik.

Mesleki alanda faaliyetlerimizle birlikte, sosyal ve kültürel alanda da Baromuzu güçlendirecek, meslektaşlarımızı mutlu edecek etkinliklere devam edeceğiz.

ERZİNCAN BAROSU MENSUBU OLMAK AYRICALIKTIR