Baromuza Kayıt İçin Gerekli Belgeler

İSTENEN BELGELER
AÇIKLAMALAR

1 -    448.95.-TL. Harç Bedeli

Fevzipaşa vergi dairesine Ruhsat harcı yatırılarak dekont baroya teslim edilecek.
2 - 300.00.- TL Ruhsatname Bedeli.
Ankara Halk Bankası Yenişehir Şb. 16.000.075 Türkiye Barolar Birliği hesabına veya Kızılay PTT 1002801 posta çeki ile yatırabilirsiniz.

3 – 30.50-TL. Damga Vergisi.
     Staj Bitim Belgesi İçin

Fevzipaşa Vergi Dairesine “Damga Vergisi” olarak yatırılacak.
4 – 34.50 TL Damga Vergisi
Baroya Kabul Kararı İçin.
5 - 6 Adet Avukat Cübbeli 6x9
     ebadında fotoğraf.
Renkli, (tamamen sakalsız) kravatlı, Cübbe rengi uygun olmayan resimler kabul edilmemektedir.
6 – 3 adet Av. Cübbeli vesikalık
       Fotoğraf

7 - Adli Sicil Raporu

(Arşiv kayıtlı alınacak.)
8 - Nüfus Cüzdan Fotokopisi.
1 adet.

9 – SGK Kayıtlı Olmadığınıza Dair Belge (SSK, Bağ-Kur ve Emekli sandığı’ndan kayıtlı olmadığınıza dair belge)

( İnternet dökümü kabul edilir. SSK, (ssk.gov.tr- Tescil Kaydı Tespiti Bölümü) BAĞ-KUR (bagkur.gov.tr- Bağkur Yeşil Kart Sorgulama Bölümü)     EMEKLİ SANDIĞI, (emekli.gov.tr- emekli Sicil No Tespiti.)
10 - Baroya Giriş Ücreti 516.00 TL
Ruhsat Onaydan geldikten sonra TC Deniz Bank Erzincan Şubesi 4348410-351 sayılı Baro Hesabına yatacak.