10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MÜNASEBETİYLE ERZİNCAN GAZETECİLER CEMİYETİNE ZİYARETTE BULUNDUK

Baro Başkanımız Av. Adem AKTÜRK ve Baro Yönetim Kurulu Üyesi  Av. Bahadır PİR; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Erzincan Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ettiler.

Baro Başkanımız Av. Adem AKTÜRK yapılan ziyarette basın mensuplarına yaptığı açıklamada;

" Basın; çağdaş ve demokratik hayatın vazgeçilmez temel unsurlarından biridir.

Basınımız; tarafsız, doğru ve hızlı bir haber akışı ile yaşadığımız bölge ve tüm dünyadaki gelişmeler hakkında halkın haber alma ve bilgi edinme hakkını sağlamaktadır.

Özellikle ülkemizde meydana gelen son olaylarda gerek yerel basınımız gerekse de ulusal basınımız milli iradenin yanındaki kararlı duruşlarıyla, milli menfaatlerimize uygun yaptıkları yayınlarla halkımızı doğru bilgilendirmeleri; demokrasi ve basın tarihimizde altın harflerle yerini almıştır.

15 Temmuz'un kahramanlarından biri de Türk basınıdır.

Şahsım ve milletim adına basınımızın bütün neferlerine o kara gecenin aydınlanmasında üstlendikleri önemli görevden dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Basımımızın değerli çalışanlarının, Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar; kendilerine sağlık, başarı ve mutluluklar dileriz." Demiştir.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanımız Barış YALÇINKAYA’ya ve diğer basın mensubu arkadaşlarımıza misafirperverlikleri adına teşekkür ederiz.

Tarih : 12.01.2018