STAJYER AVUKATLARIMIZA YÖNELİK UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE DE FARKINDALIK EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Stajyer avukatlarımıza yönelik uyuşturucu ile mücadele de farkındalık eğitimi gerçekleştirildi.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Şube Müdürlüğünde görevli konunun uzmanı polis memurları tarafından Uyuşturucu ile Mücadelede Farkındalık Eğitimi Semineri verildi.

Stajyer avukatlara verilen seminerde; narkotik araştırmaların, ülkemizde uyuşturucuya başlama yaşının ilköğretim düzeyine kadar indiğini belirtildi.

Uzmanlara göre, uyuşturucu ile mücadele konusunda polisiye önlemler yeterli değil; herkesin  dikkat, ilgi ve gözlem açısından ciddi sorumluluk taşımaları gerekiyor.

Bu bakımdan uyuşturucu kullanımının önüne geçilmesi için herkezin destek vermesi gerekmektedir.

Uyuşturucu kullanım yaşı çok aşağılara inmesinden dolayı, hep birlikte yapacağımız çalışmalarla bu kullanımın önüne geçebiliriz.

Bizlere destek vermenizi ve uyuşturucu ile ilgili bizlere yapacağınız ihbarlarla yanımızda olmanızı istiyoruz denildi.

Seminer, uyuşturucu maddeler hakkında bilgiler vermesiyle devam etti.

Baro Başkanımız Av. Adem Aktürk, program sonunda yaptığı konuşmasında;

"Toplumda uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele konusunda hassasiyet, farkındalık ve duyarlılığının her geçen gün artmaktadır.

Uyuşturucusuz, sağlıklı bir toplum için çalışıyoruz; yetkili makamların her zaman yanında ve destekçisiyiz.

Kıymetli sunumları için Narkotik Şube Müdürlüğünde görevli uzman görevlilerimize teşekkür ediyoruz." Dedi.

Tarih : 14.03.2020