REFAHİYE ANAOKULU’NDA EĞİTİM GÖREN MİNİK ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTUK

Refahiye Anaokulu'nda eğitim gören minik öğrencilerimizle buluştuk, hediyelerimizi verdik; mutluluklarına ortak olduk.

Etkinliğe Baro Başkanımız Av. Adem Aktürk’ün yanı sıra Başkan Yardımcımız Av. Sinan Aslan ve Av. Adeviye Nisa Arslan katıldı.

Her zaman çocukların yanında olduklarını söyleyen Baro Başkanımız Av. Adem Aktürk,

“Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ile bir araya geldik.

Bir çocuk sevindirmek her şeye değer, bir çocuğun gülüşü dünyayı değiştirir.

Çocuklar bizim geleceğimiz, her zaman onların yanında olmaya çalışıyoruz.

Okul ziyaretlerimiz ve öğrencilerimize desteğimiz devam edecek.” Dedi.

Refahiye Anaokulu öğrencileri, okul idaresi ve veliler Erzincan Barosunun yapmış olduğu etkinlikten ve hediyelerden dolayı Baro Başkanı Av. Adem Aktürk ve beraberindeki avukatlarımıza teşekkür ettiler.

Tarih : 11.03.2020