ŞEHİT ANNEMİZ VAHİDE DEMİREZ’İ ZİYARET EDEREK KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADIK

Baro Başkanımız Adem Aktürk, Av. Melike Kevser Bağdaş Karagöz, Av. Fatma Koyun ve Av. Ayşe Yumuk, Şehit annemiz Vahide Demirez'i ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Erzincan Barosu Başkanı Adem Aktürk, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, milletimize başsağlığı ve sabırlar, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti; ordusuyla, milletiyle, devletiyle tek vücuttur. Sizler bize Şehitlerimizin emenetisiniz ve biz onlar sayesinde bugün güvendeyiz. Her  zaman yanınızda ve destekçiniziz.” dedi

Erzincan Barosu Başkanı Adem Aktürk gazilere ve şehit yakınlarına hukuk hizmetlerini ücretsiz olarak verdiklerini hususunda da Şehit annesini bilgilendirdi;

“Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü, birlik ve beraberliğimiz için canlarını veren aziz şehitlerimiz ile kahraman gazilerimiz, bizim için çok değerli. Cennet vatanımız bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetidir. Şehit yakınları ve gazilerimize vefa borcumuz bulunmakta, Onların haklarını ödememiz mümkün değil, bunun farkındayız ama bir nebze olsun şehitlerimizin geride kalan ailelerine ve gazilerimize yardımcı olmak istiyoruz.

Erzincan Barosu olarak; şehitlerimizin birinci derece yakınları (anne, baba, eş ve çocuklar) ve gazilerimize ücretsiz hukuki yardım, danışma ve avukat görevlendirmesi yapmaktayız.

Şehit aileleri ve Kahraman Gazilerimizin yanındayız ve her zaman da yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Erzincan Baro Başkanı Adem Aktürk ve beraberindeki avukatlar, Şehit annesi Vadide Demirel’in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ederek, ailenin ve toplumun temel taşı fedakâr kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü gönülden tebrik ediyor, saygılarımı sunuyorum.” ifadesine yer verdiler.

Tarih : 10.03.2020