CENNET VATANIMIZ BİZLERE ŞEHİTLERİMİZİN VE GAZİLERİMİZİN EMANETİDİR

DUALARLA ŞEHİTLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla; 25.08.2016 tarihinde Artvin'in Şavşat ilçesinden Ardanuç ilçesine gitmekte olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun bulunduğu konvoya yönelik roketli saldırı hazırlığında olan terör örgütü mensupları ile güvenlik güçleri arasında çıkan silahlı çatışmada, Şehit olan 24 yaşındaki hemşehrimiz Jandarma Er Fatih ÇAYBAŞI'nın annesi Zöhre ÇAYBAŞI'nı ziyaret ettik.

ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİNİN YANINDAYIZ ve HER ZAMAN DA YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ.

Onlar, bizlere Şehitlerimizin emanettir.

Şehitlerimize ve gazilerimize minnet borcumuz ödenmez, ödenemez.

Erzincan Barosu olarak; Şehitlerimizin birinci derece yakınları ile gazilerimize ücretsiz; hukuki yardım, danışma ve avukat görevlendirmesi yapmaktayız.

Bu toprakları vatan yapan, onun için kanını hiç çekinmeden akıtan Şehit ve gazilerimizdir.

BU VATAN, ŞEHİTLERİN VE GAZİLERİN BİZLERE EMANETİDİR.

Bize düşen ise; vatanımızı, toprağımızı, bayrağımızı, ezanımızı her ne pahasına olursa olsun korumak ve yüceltmektir.

Bu büyük emanetin sağlam birer emanetçisi olmak, boynumuzun borcudur.

Vatan için canlarını feda eden Şehitlerimiz, yüreğimizde sonsuza dek yaşayacaklardır.

ŞEHİTLERİMİZİN ADLARI, OKULLARA VERİLEREK SONSUZA KADAR YAŞASIN, ÖLÜMSÜZLEŞTİRİLSİN.

Şehidimize bir kez daha Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı dilerim.

Tarih : 09.03.2018