8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE MESLEKTAŞLARIMIZLA BİRLİKTEYDİK MESLEKTAŞLARIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİDİR

Kadının emeğini de, hakkını da en güzel savunan kadın meslektaşlarımızın; 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladık.

Pastamızı kestik, meslektaşlarımıza ikramlarda bulunduk, çiçeklerimizi takdim ettik.

Baro Başkanımız Av. Adem AKTÜRK; etkinlik dolayısıyla yaptığı konuşmasında;

"Meslektaşlarımız bizim için çok kıymetlidir, biz her zaman sizlere hizmet etmek için, her durumda yanınızda olmak için varız.

Yaşamımızın doğumdan ölüme kadar her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, ailenin ve toplumun temel taşı olan fedakâr kadınlarımızın, sizlerin; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nüzü gönülden tebrik ediyorum.

Kadına şiddet insanlığa ihanettir, zalimlikten ötedir.

Sadece Erzincan'da değil, Türkiye’nin neresinde olursa olsun, toplumumuzu derinden sarsan kadına şiddet, istismar ve cinayetlerini önlemek için çalışacağız ve davalarının takipçisi olacağız.

Kadınlarımızın insanca ve kadınca yaşayabilmelerini sağlamak adına; bu güne dek yaptığımız gibi, bu günden sonra da tüm gücümüzle yılmadan çalışmaya devam edeceğimizin bilinmesini isterim.

ERZİNCAN BAROSU KADINLARIN YANINDADIR." Demiştir.

Tarih : 09.03.2018