ERZİNCAN BAROSU; ÇOCUKLARIMIZIN VE KADINLARIN YANINDADIR

Farkındalık oluşturmak ve halkı bilinçlendirmek adına; şehrimizin muhtelif noktalarına bilgilendirme afişlerimizi teşhir ettik, internet sitelerinde duyurular yaptık.

Kadına ve çocuklarımıza yönelik saldırılar insanlığa ihanettir, zalimlikten ötedir.

Sadece Erzincan'da değil, Türkiye’nin neresinde olursa olsun, toplumumuzu derinden sarsan çocuklarımıza ve kadınlara yönelik şiddet, istismar ve cinayetleri önlemek için çalışacağız ve davalarının sonuna kadar takipçisi olacağız.

Bu güne dek yaptığımız gibi, bu günden sonra da tüm gücümüzle yılmadan çalışmaya devam edeceğimizin bilinmesini isteriz.

Tarih : 09.03.2018