8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA BARO BAŞKANIMIZ AV. ADEM AKTÜRK, BAROMUZ AVUKATLARI VE STAJYER AVUKATLARDAN OLUŞAN HEYET, HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİ

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla; Baro Başkanımız Av. Adem AKTÜRK, Av. Deniz GEYİK, Av. Aslıhan ŞAHİN, Stajyer Avukat Ayşe YUMUK ve Stajyer Avukat Büşra KAYA, 100. Yıl Atatürk Huzurevi ve YBRM Müdürlüğü'deki kadınları, huzurevi sakinlerimizi, yaşlılarımızı ziyaret ettiler.

Cefakar kadınlarımızla tek tek sohbet edilirken, dertlerine ortak olunarak, çiçek dağıttılar.

Baro Başkanımız Av. Adem Adem AKTÜRK ziyaret dolayısıyla yaptığı konuşmada;

"Yaşlılar toplumumuzun en değerli varlıklarıdır.

Onların hayat tecrübeleri ve bilgileri bizlerin yaşamına ışık tutmaktadır.

Huzurevinde kalan yaşlılarımız, en çok ihtiyaç duyduğu ilgi ve moral desteği için sık sık ziyaret edilmelidir.

Erzincan Barosu olarak, bu konudaki toplumsal sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz.

Bu ziyaret, iki tarafa da ayrı bir manevi huzur veriyor, yaşlılara manevi destek vermek bize de manevi bir huzur vermektedir.

Şahsın ve tüm meslektaşlarım olarak büyüklerimizin fikir ve dualarını önemseyeceğiz, bir gün değil her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz.

Her zaman kadın haklarının koruyucusu ve savunucusu olacağız." Demiştir.

Ziyaretten mutlu olduklarını ifade eden Huzurevi sakinleri, Baro Başkanımız Av. Adem AKTÜRK ve diğer avukatlarımıza teşekkür ettiler.

Huzurevi Müdürü Asiye ÖZDEMİR'e misafirperverlikleri adına teşekkür ederiz.

Tarih : 07.03.2018