KAHRAMAN ORDUMUZUN YANINDAYIZ VE TÜM GÜCÜMÜZLE DESTEKLİYORUZ

Baro Başkanımız Av. Adem AKTÜRK; 3. Ordu Komutanımız Orgeneral İsmail Serdar SAVAŞ ile   3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet ÖZOĞLU’nu makamlarında ziyaret etti.

Baro Başkanımız ziyarette yaptığı konuşmada;

“Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yanındayız ve tüm gücümüzle destekliyoruz.

Her zaman lanetlediğimiz terörü bitirmek için; Afrin ve bölgesinde başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı'nın sonuna kadar arkasındayız ve Devletimizin yanındayız.

Türkiye; evrensel hukuk kuralları ve Birleşmiş Milletler Sözleşmesi'nin ülkemize verdiği meşru müdafaa hakkını kullanarak, bölgeye güven ve huzur getirmek amacıyla bir harekât başlatmıştır.

Dolayısıyla bu harekât, meşrudur ve uluslararası hukuka uygundur.

Bizim için; Devletimiz ve Milletimizin bekası, her şeyin önünde gelir.

Türkiye Cumhuriyetinden başka bir Devletimiz yok.

Allah; Kahraman Askerlerimizi korusun, Ordumuzu daima muzaffer etsin.” Demiştir.

Misafirperverlikleri adına Sayın İsmail Serdar SAVAŞ’a ve Sayın Mehmet ÖZOĞLU’na teşekkür ederiz.

Tarih : 26.01.2018