BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMA GECEMİZİ; MESLEKTAŞLARIMIZIN YOĞUN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRDİK

Yorucu ve stresli iş ortamından bir nebze olsun uzaklaşabilmek, meslektaşlarımızla diyalog ve dayanışmayı arttırabilmek; stajyer, genç ve kıdemli meslektaşlarımızın tanışmalarına, mesleki tecrübe paylaşımlarına vesile olmak adına; üçüncü buluşma gecemizi meslektaşlarımızın yoğun katılımı ile gerçekleştirdik.

Baro Genel Sekreterimiz Av. Buket YAVUZ’un doğum gününü kutladık; meslektaşımızın bu mutlu gününde kendisini telefonla arayarak doğum gününü kutlayan Türkiye Barolar Birliği Başkanımız Sayın Av. Prof. Dr. Metin FEYZİOĞLU’na çok teşekkür ederiz.

Birlik, beraberlik ve dayanışma gecemize yoğun katılım gösteren, katkı ve desteklerini esirgemeyen meslektaşlarımıza çok teşekkür ederiz.

Tarih : 24.01.2018