MİMAR SİNAN İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ, KARIYER GÜNLERİ KAPSAMINDA BARO BAŞKANIMIZ AV. ADEM AKTÜRK’Ü ZİYARET ETTİLER

Mimar Sinan İlköğretim Okulu öğrencileri kariyer günleri kapsamında Baro Başkanımız Av.Adem AKTÜRK’ü ziyaret ettiler.

Mesleğimizi anlattım, sorularını cevapladım, onları hukukçu olarak görmek istediğimi kendilerine söyledim.

Bunun içinde bol bol okumaları gerektiğini anlattım; tabi ki okumaları için hikaye kitapları almıştım onları hediye ettim.

Çocuklarımızla bir araya gelmek bizleri çok mutlu etti, hepsinin gözleri ışıl ışıldı, onlar bizim geleceğimiz ve onlarda geleceğimizin emin ellerde olduğunu gördüm.

Her zaman çocuklarımızın yanında ve destekçisiyiz.

Onlara yol göstermek, yardım etmek, rol model olmak bizim vazifemiz.

Okul Müdürümüz Sayın Önder DEMİR ve öğretmenimiz Sayın Remzi TAN’a bu mutluluğu bize yaşattıkları ve nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Tarih : 24.01.2018