BARO BAŞKANIMIZ AV. ADEM AKTÜRK; MUSTAFA DOĞAN ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİYLE KARIYER SÖYLEŞİ PROGRAMINDA BİRARAYA GELDİ

Baro Başkanımız Av. Adem AKTÜRK; Mustafa DOĞAN Anadolu Lisesi'nde gençlerle tecrübe paylaşımı programında biraraya geldi.

Söyleşi programında konuşan Baro Başkanımız Av. Adem AKTÜRK;

“ Geçmişi yaşamak ve öğrenci arkadaşlarımla birayaya gelmek benim için çok mutluluk verici,  bu günlere gelmemizde okullarımızın katkısı yadsınamaz derece yüksektir.

Neden hukuk fakültesi tercihi yapmalılar, iş imkanları, hukukçu olmanın ayrıcalıkları; avukatlık mesleği, Baromuzun faaliyetleri ve öğrencilik anılarımızdan bahsederek gençlerimizin güncel konularla ile alakalı sorularını yanıtlamıştır.

Gençlerle bu keyifli söyleşi de olmamızı sağlayan okul yöneticilerimize, katılımlarından dolayı  tüm öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize çok teşekkür ederim.” Demiştir.

Her zaman gençlerimizin yanında ve destekçileri olacağız.

Onlar bizim geleceğimiz, yarınlarımızın teminatlardır.

Eğitime ve sosyal projelere katkılarımız sürecektir.

Okulumuzla işbirliği halindeyiz, öğrencilerimiz için neler yapabiliriz, değerlendireceğiz.

Program sonunda Baro Başkanımız Av. Adem AKTÜRK’e okulun logosunu taşıyan duvar saati hediye edildi.

Tarih : 12.01.2018