BARO BAŞKANIMIZ AV. ADEM AKTÜRK’ÜN; YENİ YIL MESAJI

2017 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalıyor.

Yeni ümitler ve heyecanlar eşliğinde, istediğimiz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle, 2018 yılına giriyoruz.

Yeni yıldan en büyük beklentimiz; Ülkemizde iç huzurun, birlik ve beraberliğin sağlanması, terör olaylarının bitmesi; hiç bir anne ve babanın evladı için gözyaşı dökmediği şehitsiz bir yıl dileğidir.

Ülkemiz, Devleti ve Milletiyle birlik ve beraberlik içerisinde yaşanan tüm zorlukların üstesinden gelecek güce sahiptir.

Devletimiz ve Milletimizin yanındayız.

Yeni yılda insan hakları ve hukukun üstünlüğünün hakim kılınacağına, adil yargılama ile savunma hakkının üstün tutulacağına inancımız tamdır.

2018 yılının Ülkemize, Milletimize ve tüm insanlığa huzur, barış, sağlık ve refah getirmesini temenni ediyorum.

Herkesin yeni yılını tebrik ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.

Erzincan Baro Başkanı

Tarih : 31.12.2017