BARO BAŞKANIMIZ AV. ADEM AKTÜRK; AV. GÜLNUR KEKLİK'İN İLİÇ İLÇESİNDE AÇMIŞ OLDUĞU AVUKATLIK OFİSİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

Baro Başkanımız Av. Adem AKTÜRK, Baro Başkan Yardımcımız Av. Sinan ARSLAN ve Av. Merve ÇEKİRGE; Meslektaşımız Gülnur KEKLİK'in İliç İlçemizde açmış olduğu avukatlık ofisine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Yapılan ziyarette; baromuzun faaliyetleri, planlanan işler ve meslek sorunlarına dair karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmuştur.

Ayrıca genç meslektaşımıza iş hayatında sonsuz başarı ve bol kazanç dileklerimiz iletilmiştir.

Misafirperverliği adına meslektaşımıza teşekkür ederiz.

Tarih : 25.08.2017