BARO BAŞKANIMIZ AV. ADEM AKTÜRK’ÜN; 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

1 Mayıs; tüm dünyada birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak kutlanmaktadır.

Hak arayışının simgesi olan Emek ve Dayanışma Gününün, sorunlarının dile getirilmesi ve çözüm yollarının ortaya konması açısından önemi çok büyüktür.

Çalışanların, insan onuruna yakışır şekilde emeklerinin tam karşılığını almalarını, çalışma şartlarının iyileştirilmesini ve hak ettikleri yaşam standardına kavuşmalarını temenni ediyoruz.

Ülkemizde 1 Mayıs'ın toplumsal barışı ve sağduyuyu güçlendiren bir bayram havasında olmasını arzu etmekteyiz.

Çalışan ve emekçilerin yanındayız, onların haklarını savunmaya olmaya devam edeceğiz.

COVID-19 salgınından ülkemizin en az şekilde etkilenmesi için gece gündüz demeden, tüm riskleri göze alarak fedakârca çalışan emekçilerimizin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyoruz.

Tarih : 30.04.2021