BARO BAŞKANIMIZ AV. ADEM AKTÜRK'ÜN; RAMAZAN AYI MESAJI

Af, mağfiret ve bereket ayı olan, evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş olarak müjdelenen Ramazan Ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Ramazan ayında bizi biz yapan değerlerimiz ve geleneklerimiz  yenilenir ve kuvvetlenir.

İnsanların kalplerini birbirine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık ve dayanışma duygularını artıran bu mübarek ayda sofralarımızı paylaşacağız, kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendireceğiz.

Bu ay, insanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesine büyük katkı sağlar.

Ramazan Ayının, Ülkemize Milletimize ve tüm İslam Alemine; sağlık, huzur ve barış getirmesini, birlik ve beraberliğimize vesile olmasını temenni ediyor, mübarek Ramazan Ayını tebrik ediyorum.

Tarih : 11.04.2021