MEMLEKETİMİZİN GEZİLMEYE GÖRÜLMEYE DEĞER YERLERİNİ BAROMUZUN 2021 TAKVİMİNDE KULLANDIK

Erzincanımız gerek doğal güzellikleri gerekse tarih ve kültürel mirasları ile her karışı gezilip görülmeye değerdir.

İlimizin tanıtımına katkıda bulunmak adına, memleketimizin gezilmeye görülmeye değer en meşhur 12 yerini Baromuz'un 2021 takviminde kullandık.

Otlukbeli Gölü/Otlukbeli

Konarlı Şelalesi/Tercan

Dumanlı Yaylası/Refahiye

Ergan Dağı Kayak Merkezi

Altıntepe/Üzümlü

Girlevik Şelalesi

Karanlık Kanyon/Kemaliye

Yedi Göller/Çayırlı

Doğu Ekspresi/İliç

Ardos Gölü/Kemah

Terzi Baba Türbesi

Erzincan Doğa Sporlarının Başkenti

Listeye sığdıramadığım bir dünya yer daha var.

Ne güzel memleketimiz var.

Memleketim Şarkısında anlatıldığı gibi;

Havasına suyuna taşına toprağına,
Bin can feda bir tek dostuma,
Her köşesi cennetim ezilir yanar içim,
Bir başkadır benim memleketim.

Evet gerçekten bir başkadır benim memleketim.

Ülkemizin gelişmesi ve Refah düzeyinin artması için Turizmin ne kadar önemli olduğunu hep söyler ve tartışırız.

Tüketim alışkanlığının arttığı ve üretimin azaldığı ülkemizde bence etkin olarak kullanılması gereken en önemli çalışmalardan birisi şehirlerimizin doğal ve kültürel güzelliklerini ön plana çıkartmaktır.

Tarih : 04.01.2021