RUTSAT TÖRENİ

Stajlarını başarıyla tamamlayan meslektaşlarım Adem Güleç, Faruk Aksu ve Muhammet Furkan Ayaz’ın avukatlık yemin törenlerini icra ederek kendilerine avukatlık ruhsatnamelerini takdim ettik.

Törende konuşan Baro Başkanımız Av. Adem Aktürk;

“Erzincan Barosu, bugün olduğu gibi aramıza katılan meslektaşlarımız ile daha da büyüyor ve güçleniyor.

Avukatlık; demokrasinin ve hakların teminatıdır.

Meslektaşlarımızı bugünlere getiren ailelerine, eğitim hayatlarında onlara destek olan hocalarımıza, stajlarını başarıyla tamamlamalarına yardımcı olan meslektaşlarımıza ve yeni üyelerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Mesleğin ilk adımı olan yemin töreni için bir aradayız.

Genç meslektaşlarımızın mesleklerini hak ettiği noktaya getirmek için vereceği mücadeleye inancım tamdır.

Hepinize sağlık, mutluluk, huzur, başarı ve bol kazançlı bir hayat diliyoruz.” Dedi.

Tarih : 15.09.2020