ORDU BAROSU’NA MENSUP AV. EZGİ VE AV. İBRAHİM BAYRAKTAR’IN MİNİK OĞULLARI DEMİR ALİ, YARDIMINIZI BEKLİYOR

Ordu Barosuna mensup Av. Ezgi ve İbrahim Bayraktar'ın minik oğulları Demir Ali yürümek için yardımlarınızı bekliyor.

Ölümcül bir genetik kas hastalığı olan SMA Tip1 ile savaşında artık FDA ve EMA onaylı tedavi umudu var.

İhtiyacı olan gen terapisini alabilmesi için çok az zamanı kaldı. Hep birlikte başarabilir, umut olabiliriz.

Demir Ali adına kurulan Umut Kumbarası İşletme İbanından bir şeyler satın alarak bağış yapabilir, aşağıdaki hesaba nakdi yardım yaparak ona destek olabilirsiniz.

Azime Ece Kara'ya ait Halkbankası'nda bulunan hesap;

TR72 0001 2009 6490 0009 0095 82