39. BARO BAŞKANLARI TOPLANTISI TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ’NİN EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Baro Başkanımız Av. Adem Aktürk’ün de katıldığı 39. Baro Başkanları Toplantısı, 22 Eylül 2019 tarihinde, Türkiye Barolar Birliği’nin ev sahipliğinde, TBB seçilmiş kurullarının ve 78 baro başkanının katılımıyla gerçekleştirildi.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu’nun açış konuşmasıyla başlayan toplantı, baro başkanlarının güncel ve mesleki konulardaki değerlendirmeleri ile yeni adli yıldan beklentilerle devam etti.

Avukatlık mesleğini geliştirmek, avukatların ortak ihtiyaçlarını karşılamak; meslek düzenini, ahlâkını, saygınlığını, hukukun üstünlüğünü, insan haklarını savunmak ve korumak amacıyla yoğun şekilde çalışıyoruz.

Tarih : 23.09.2019