TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANIMIZ AV. PROF. DR. METİN FEYZİOĞLU, BAROMUZU ZİYARET EDEREK MESLEKTAŞLARIMIZLA SOHBET TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

Türkiye Barolar Birliği Başkanımız Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Baromuzu ziyaret ederek meslektaşlarımızla sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

Baro Başkanımız, yönetim kurulu üyeleri, avukatlar, stajyer avukatlar ve hukuk fakültesi öğrencilerinin katıldığı programda 100 meslektaşımız hazır bulundu.

Yargı reformu strateji belgesinin getirdikleri, mesleki sorunlarımız, çözüm önerileri ve taleplerimiz üzerine keyifli bir sohbet programı gerçekleştirdik.

Bizi kırmayıp davetimize icabet eden Birliği Başkanımız Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu’na, katılım gösteren meslektaşlarımıza çok teşekkür ederiz.

Tarih : 20.09.2019