ŞEHRİMİZİN 25 FARKLI BÖLGESİNDE, AÇIK HAVA REKLAMLARI İLE “ERZİNCAN BAROSU; ÇOCUKLARIMIZIN VE KADINLARIN YANINDADIR” SLOGANIYLA BİLGİLENDİRME YAPTIK

Şehrinizin 25 farklı bölgesinde, açık hava reklamları ile “ERZİNCAN BAROSU; ÇOCUKLARIMIZIN VE KADINLARIN YANINDADIR” bilgilendirme yaptık.

Kadına ve çocuklarımıza yönelik saldırılar insanlığa ihanettir, zalimlikten ötedir.

Sadece Erzincan'da değil, Türkiye’nin neresinde olursa olsun, toplumumuzu derinden sarsan çocuklarımıza ve kadınlara yönelik şiddet, istismar ve cinayetleri önlemek için çalışacağız ve davalarının sonuna kadar takipçisi olacağız.

Bu güne dek yaptığımız gibi, bu günden sonra da tüm gücümüzle yılmadan çalışmaya devam edeceğimizin bilinmesini isteriz.

Tarih : 18.09.2019