HİÇ BİR MESLEKTAŞIMIZ YALNIZ DEĞİLDİR

Baromuza kayıtlı iki meslektaşımıza yönelik eylemlerden dolayı Erzincan 1.Asliye Ceza Mahkemesi’nin 2019/82 ve Erzincan 1.Asliye Ceza Mahkemesi’nin 2019/111 esas numaralı davalarında yapılan yargılamalar sonunda her iki davanın sanıklarının da mahkumiyetine karar verilmiştir.

Baromuz bahse konu yargılamalarda mağdur meslektaşlarımızın yanında katılan sıfatı ile yer almıştır.

Mesleğe ve meslektaşlarımıza yönelik eylemler karşısında sonuna kadar meslektaşlarımızın yanında olmaya ve hukuki süreçleri bizzat takibe devam edeceğimizi meslektaşlarımıza ve kamuoyuna saygıyla bildiririz.

Tarih : 26.07.2019