BAROMUZUN EV SAHİPLİĞİNDE “TRAFİK VE İŞ KAZALARINDAN DOĞAN DAVALAR VE YARGILAMA USULÜ” KONULU MESLEK İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ YAPILDI

TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av. Sinem Hacıeminoğlu'nun sorumluluğunda, Av. Çoşkun Türkmen ve Av. Emre Eren'in sunumlarıyla "Trafik ve İş Kazalarından Doğan Davalar ve Yargılama Usulü" konulu meslek içi eğitim seminerimizi yoğun katılım ile gerçekleştirdik.

Baro Başkanımız, yönetim kurulu üyeleri, avukatlar, stajyer avukatlar ve hukuk fakültesi öğrencilerinin katıldığı meslek içi eğitim seminerinde 119 meslektaşımıza eğitim verdik.

Güzel sunumları ve paylaştıkları kıymetli bilgiler için değerli meslektaşlarım Sinem Hacıeminoğlu, Çoşkun Türkmen ve Emre Eren'e teşekkür ederiz.

Tarih : 24.06.2019