KINAMA VE BAŞSAĞLIĞI

Diyarbakır Barosu avukatlarından Avukat Müzeyyen Boylu, boşanma davası devam eden eşinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetmiştir.

Şiddetin esir aldığı gözü dönmüş saldırgan, kendisinden boşanmak isteyen eşini çocuklarının gözü önünde katletmiştir.

Yıllardır kadın hakları ve kadına yönelik şiddetle mücadele çalışmaları yürüten bir meslektaşımızın mücadele ettiği alanda mağdur olması, şiddetin ülkemizde geldiği boyutu gözler önüne sermektedir.

Avukat Müzeyyen Boylu’yu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyor; genç meslektaşımıza Allah’tan rahmet, evlatlarına ve sevenlerine sabır, başta Diyarbakır Barosu mensupları olmak üzere tüm meslektaşlarımıza başsağlığı diliyoruz.

Tarih : 21.05.2019