MESLEKTAŞLARIMIZ VE AİLELERİYLE İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİK

Geleneksel iftar programımızda, meslektaşlarımız ve aileleriyle bir araya geldik.

Baro Başkanımız Av. Adem Aktürk, iftar programındaki konuşmasında;

“Erzincan Barosu olarak her yıl meslektaşlarımız ve aileleri ile  iftar yemeğinde bir araya geliyoruz.

Bu yılda meslektaşlarımız ve aileleriyle iftar programımızda buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Böyle organizasyonlar bizlerin birliğine ve beraberliğine katkı sağlamaktadır.

Milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan-ı Şerifini tebrik ediyorum.

Cenab-ı Allah'tan bizleri birlik ve beraberlik içinde Ramazan Bayramı'na kavuşturmasını temenni ediyorum.

İftar yemeğimize yoğun katılım gösteren meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.

Tarih : 20.05.2019