KADININ EMEĞİNİ DE, HAKKINI DA EN GÜZEL SAVUNAN KADIN MESLEKTAŞLARIMIZIN; 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADIK

Kadının emeğini de, hakkını da en güzel savunan kadın meslektaşlarımızın; 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladık.

Pastamızı kestik, meslektaşlarımıza ikramlarda bulunduk, çiçeklerimizi takdim ettik.

Programda konuşan Baro Başkanımız Av. Adem Aktürk,

“Kadına şiddet insanlığa ihanettir.

Kadına yönelik şiddet hiç bir gerekçe ile meşrulaştırılamaz.

Kadına yönelik şiddete son vermek için kadın erkek birlikte mücadele vermelidir.

ŞİDDETE KARŞI SESSİZ KALMAYACAĞIZ.

Yaşamımızın doğumdan ölüme kadar her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, ailenin ve toplumun temel taşı olan fedakâr kadınlarımızın; 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü gönülden tebrik ediyorum.” Dedi.

Tarih : 11.03.2019