GÜLLÜCE İLKOKULU’NDA MİNİK ÖĞRENCİLERİMİZE KARNE HEDİYELERİNİ VERDİK

Baro Başkanımız Av. Adem AKTÜRK ve beraberindeki avukatlarımız, İlimiz köy okullarından Güllüce İlkokulundaki öğrencilerle buluştu.

Güllüce İlkokulu ve Anaokulunda eğitim alan öğrencilere karne hediyesi olarak kız çocuklarına bebek, erkek çocuklarına ise kumandalı araba hediye ettik.

Biz onlardan daha çocuk ve çok mutluyduk.

Her zaman çocukların yanında olduklarını söyleyen Baro Başkanımız Av. Adem Aktürk,

“Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ile bir araya geldik.

Bugün malumunuz karne günü.

Biz de Erzincan Barosu olarak çocuklarımıza karne hediyesi  vermek istedik.

Bir çocuk sevindirmek her şeye değer, bir çocuğun gülüşü dünyayı değiştirir.

Her zaman çocuklarımızın yanındayız.

Okul ziyaretlerimiz ve öğrencilerimize desteğimiz devam edecek.

2018-2019 eğitim öğretim yılının ilk yarısını tamamlayan çocuklarımızı ve öğretmenlerimizi kutluyor, iyi tatiller diliyorum.” Demiştir.

Güllüce İlkokulu ve anaokulu öğrencileri, okul idaresi ve veliler Erzincan Barosunun yapmış olduğu etkinlikten ve hediyelerden dolayı Baro Başkanı Av. Adem Aktürk’e teşekkür ettiler.

Tarih : 22.01.2019