TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANIMIZ AV. PROF. DR. METİN FEYZİOĞLU’NU ZİYARET ETTİK

Ekim ayında gerçekleşen Olağan Genel Kurul ve seçimlerinin ardından göreve yeniden seçilen Baro Başkanımız Av. Adem AKTÜRK, Baro Başkan Yardımcımız Av. Sinan ASLAN ve Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Abdülkadir EREM; Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu’nu başkanlık makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarette; meslek  sorunları, güncel hukuki meseleler ve birlikte yapabileceğimiz etkinliklerle alakalı görüş alışverişinde bulundu.

Yeni İdari Binamız toplantının ana gündemini oluşturdu.

Baro Başkanımız Av. Adem Aktürk, yeni idari binamızın alımı, teftişi ve eksikliklerin giderilmesi hususunda destekleri nedeniyle  Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu'na teşekkürlerini iletti.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti paylaşarak Türkiye’nin bir çok ilinde barolara ve avukatlara yönelik hizmet binalarının TBB tarafından yapıldığını, Erzincan'a da tüm ihtiyaçları giderecek güzel bir hizmet binası kazandırdıklarını, eksikliklerin giderilmesi hususun da desteklerinin devam edeceğini ifade etti.

Görüşmede,TBB Yönetim Kurulu Üyesi Av. Gültekin Uzunalioğlu'da hazır bulundu.

Erzincan Barosu Başkanı Av. Adem Aktürk, gösterdikleri hassasiyet ve misafirperverlik nedeniyle TBB Başkanı Av.Metin Feyzioğlu’na ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Baro Başkanımız Av. Adem Aktürk tarafından Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu’na memleketimize özel, el emeği ile yapılan bakırdan tepsi ve fincan takımı hediye etti.

Tarih : 24.12.2018