BAROMUZUN EV SAHİPLİĞİNDE “ İŞÇİLİK ALACAKLARI ” KONULU MESLEK İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ YAPILDI

Baromuzun ev sahipliğinde gerçekleştirilen “ İşçilik Alacakları ” konulu meslek içi eğitim seminerimize meslektaşlarımız ve İlimiz Protokolü yoğun ilgi gösterdi.

Eğitim seminerimiz; Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi 7. Hukuk Dairesi Başkanı Uğur OCAK ve Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi 6. Hukuk Dairesi Başkanı Mustafa SÖYLEN'in sunumlarıyla gerçekleşti.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Baro Başkanımız Avukat Adem Aktürk,  Baro olarak planladıkları eğitim seminerlerinin ilkini yaptıklarını söyleyerek bundan sonra aylık olarak farklı konularda gerçekleştirecekleri Eğitim Seminerleri ile bilgilendirme faaliyetlerimiz devam edeceğini söyledi

Meslek içi eğitim seminerimizde 100'ü aşkın meslektaşımıza ve misafirlerimize eğitim verildi.

Erzincan Valimiz Sayın Ali ARSLANTAŞ'a, Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Abdullah Akın ÇİÇEK'e, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanımız Sayın Ümit ŞAHİN'e, İlçe Kaymakamlarımıza, Hakim ve Savcılarımıza, İlimiz Protokolüne ve kıymetli meslektaşlarımıza eğitim seminerimize katılım ve destekleri nedeniyle teşekkür ederiz.

Güzel sunumları ve paylaştıkları kıymetli bilgiler için Sayın Uğur OCAK ile Sayın Mustafa SÖYLEN'e çok teşekkür ederiz.

Tarih : 04.12.2018