MÜLTECİLERİN ADALETE ERİŞİMİ-HUKUKİ YARDIM VE ADLİ YARDIM KONULU ULUSLARARASI KONFERANSA KATILDIK

Türkiye Barolar Birliği ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) yürütücülüğündeki "Türkiye'de Mülteci Sığınmacı ve Geçici Koruma Altındaki Kişilerin Adalete Erişimlerinin Desteklenmesi Projesi" kapsamında 12-13 Kasım 2018 tarihlerinde Antalya'da "Mültecilerin Adalete Erişimi-Hukuki Yardım ve Adli Yardım" başlıklı uluslararası bir konferans gerçekleştirildi.

Baromuzu temsilen yönetim kurulu üyemiz Av. Abdulkadir EREM katıldığı konferansta ilgili mevzuat hükümleri, uygulamaya dair sıkıntılar ve adli yardım konuları değerlendirilerek çözümler üretilmiştir.

Tarih : 22.11.2018